Vacatures

BFC is volop in groei en om toekomstbestendig te ondernemen bouwen wij aan een evenwichtig team. Voor uitbreiding van ons huidige team van 11 ambitieuze professionals zijn wij op zoek naar een:

GMP CONSULTANT / QP

De ideale kandidate of kandidaat:

 • Heeft een apothekersdiploma of een studie (bio)farmacie of een vergelijkbare academische (bio)medische studie afgerond;
 • Heeft 4 jaar relevante werkervaring in een GMP omgeving;
 • Staat geregistreerd als QP (bij voorkeur voor injectables en biotech);
 • Heeft een brede farmaceutische interesse;
 • Gaat zelfstandig, respectvol en daadkrachtig om met klanten en is het visitekaartje van ons bedrijf;
 • Kan op verschillende niveaus binnen organisaties effectief, proactief en zelfstandig opereren;
 • Is bereid af en toe naar het buitenland te reizen.

Op termijn is het bij ons mogelijk je te specialiseren op deelgebieden, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en na het doorlopen van een trainingsprogramma. Je werkt bij ons in informele sfeer samen met collega’s met verschillende achtergronden en interesses. De uitgebreide expertise van deze veelzijdige groep vormt de meerwaarde voor onze klanten.

BFC is een gerenommeerd consultancybureau gericht op farmaceutische bedrijven, groothandelaren en distributeurs in zowel het binnen- als buitenland. Onze nadruk ligt op advisering en projectmanagement op het gebied van alle regulatoire en kwaliteitsaspecten bij EU import, GMP productie en GDP distributie.

Ook zoeken wij een:

DRUG SAFETY CONSULTANT / DSO / LPVRP

De ideale kandidate of kandidaat:

 • Heeft een studie geneeskunde of een studie (bio)farmacie of een vergelijkbare (bio)medische studie afgerond;
 • Heeft relevante werkervaring in een PharmacoVigilance (PV) omgeving en is bekend met de volgende processen/zaken: reconciliaties, literatuurscreening (zowel Nederlandse als Engelstalige wetenschappelijke literatuur), verwerking van cases (individual case safety reports/ICSRs) enige kennis van de EMA regelgeving (GVP modules);
 • Een pré is ervaring met het schrijven van PSURs en RMPs, het uitvoeren van signaaldetectie, het bijwonen van audits en beschikken over bekendheid met Eudravigilance en XEVMPD;
 • Heeft kennis van EU wet -en regelgeving op het gebied van PV;
 • Heeft een klantgerichte instelling en gevoel voor dienstverlening;
 • Kan op verschillende niveaus van een organisaties effectief, proactief en zelfstandig opereren;
 • Heeft een goede beheersing van Nederlands en Engels (zowel in woord als schrift).

BFC is een gerenommeerd consultancybureau gericht op farmaceutische bedrijven, groothandelaren en distributeurs in zowel het binnen- als buitenland. Onze nadruk ligt op advisering en projectmanagement op het gebied van alle regulatoire aspecten (PV,RA,QA) in de farmaceutische bedrijfskolom.

Op termijn is het bij ons mogelijk je te specialiseren op andere deelgebieden, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en na het doorlopen van een trainingsprogramma. Je werkt bij ons in informele sfeer samen met collega’s met verschillende achtergronden en interesses. De uitgebreide expertise van deze veelzijdige groep vormt de meerwaarde voor onze klanten. 

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over één van deze vacatures kun je contact opnemen met Jens Vaessen op 040 – 2453611 of ’s avonds op 06 – 28835696. Kijk vooral ook goed rond op onze website: www.bfc.nl.

Ben jij met jouw ervaring de essentiële toevoeging aan ons team? Mail dan je brief met CV naar je.vaessen@bfc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.