Vacature

BFC is volop in groei en om toekomstbestendig te ondernemen bouwen wij aan een evenwichtig team. Voor uitbreiding van ons huidige team van 11 ambitieuze professionals zijn wij op zoek naar een:

GMP CONSULTANT / QP

De ideale kandidate of kandidaat:

  • Heeft een apothekersdiploma of een studie (bio)farmacie of een vergelijkbare academische (bio)medische studie afgerond;
  • Heeft 4 jaar relevante werkervaring in een GMP omgeving;
  • Staat geregistreerd als QP (bij voorkeur voor injectables en biotech);
  • Heeft een brede farmaceutische interesse;
  • Gaat zelfstandig, respectvol en daadkrachtig om met klanten en is het visitekaartje van ons bedrijf;
  • Kan op verschillende niveaus binnen organisaties effectief, proactief en zelfstandig opereren;
  • Is bereid af en toe naar het buitenland te reizen.

Op termijn is het bij ons mogelijk je te specialiseren op deelgebieden, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en na het doorlopen van een trainingsprogramma. Je werkt bij ons in informele sfeer samen met collega’s met verschillende achtergronden en interesses. De uitgebreide expertise van deze veelzijdige groep vormt de meerwaarde voor onze klanten.

BFC is een gerenommeerd consultancybureau gericht op farmaceutische bedrijven, groothandelaren en distributeurs in zowel het binnen- als buitenland. Onze nadruk ligt op advisering en projectmanagement op het gebied van alle regulatoire en kwaliteitsaspecten bij EU import, GMP productie en GDP distributie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jens Vaessen op 040 – 2453611 en ’s avonds op 06 – 28835696. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.bfc.nl. Ben jij met jouw ervaring de essentiële toevoeging aan ons team? Mail dan je brief met CV naar je.vaessen@bfc.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.